Video on demand: Webinar RAYFace

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom branschen från ditt eget hem eller kontor, och har du missat något av våra webinar? Registrera dig för att få inspelningarna av webinaret här, och börja lära dig mer om RAYFace.

RAYFaces avancerade teknik och innovativa design ger en ny nivå av effektivitet, precision och komfort i behandlingsprocessen och erbjuder patienter och tandvårdspersonal en livsförändrande upplevelse.

Med hjälp av sex kameror och avancerad teknik tar RAYFace en bild på bråkdelen av en sekund, utan någon som helst rörelse. Detta unika tillvägagångssätt ger exceptionell bildkvalitet och hårfin precision.

Med hjälp av Al anpassas de intraorala skanningarna och CT-data automatiskt till det virtuella ansiktet, som kallas “Dental Avatar”. På så sätt analyseras en virtuell 3D-patient med hjälp av avancerad ansiktsdriven teknik för estetisk och funktionell smiledesign.

Denna virtuella 3D-patient används i laboratoriet för ansiktsdriven digital behandlingsplanering, vilket resulterar i ett nytt leende som passar ansiktet.

I inspelningen av webinaret får du veta varför RAYFace är så viktigt för tandläkare och vad som skiljer det från andra enheter på marknaden. Du får också lära dig hur du använder enheten på rätt sätt, vilka kostnaderna är samt dess potentiella indikationer för din praktik.

Få mer kunskap om RAYFace nu

video on demand

Se videon från RAYFace webinaret