Utbildning CDI Dental

Att vara en utmärkt dentalpartner innebär inte bara att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster, utan också att hjälpa våra kunder att förbättra sin effektivitet och ändamålsenlighet. Ett sätt att uppnå detta är att erbjuda utbildning på olika nivåer, skräddarsydd efter våra kunders specifika behov. Vi erbjuder grundläggande utbildningsmaterial som instruktionsvideor, fallstudier, webbseminarier och e-learning för att hjälpa kunderna att förstå grunderna i våra lösningar. Vi erbjuder också mer avancerad utbildning och träning för att hjälpa kunderna att ta sina färdigheter till nästa nivå. Denna utbildning kan omfatta djupgående live-utbildning, workshops och utbildning på arbetsplatsen som ger praktisk erfarenhet och personlig vägledning. Framför allt kunder som vill optimera sina arbetsflöden drar nytta av avancerad utbildning. Genom att erbjuda utbildning på olika nivåer hjälper vi våra kunder att förbättra sina färdigheter, sin produktivitet och sina resultat.

Live-kurser

Håll dig uppdaterad:

Vill du förbättra dina kunskaper och ta din karriär till nästa nivå?

Lär dig av de bästa: Våra kurser skapas av branschexperter med många års erfarenhet inom sina områden. Så du kan interagera direkt med dem och lära dig av deras insikter.

Våra livekurser uppdateras regelbundet för att återspegla den senaste utvecklingen inom varje område, vilket säkerställer att du har de mest aktuella kunskaperna.

webinar

Utbildning från bekvämligheten av ditt eget hem?

CDI Dental’s produktspecialister erbjuder en rad olika webbseminarier varje vecka för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter och kunskaper och hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom området. Webbinarierna är interaktiva, så att du kan ställa frågor eller diskutera ett problem som du står inför. Att investera i din professionella utveckling har aldrig varit enklare eller mer tillgängligt.

E-learning

24 timmars möjlighet att öka kunskapen.

Våra e-learnings täcker en mängd olika ämnen, från den senaste tandtekniken och teknikerna till digitala arbetsflöden.

Förutom att e-learning är bekvämt och flexibelt är våra kurser också kostnadsfria, vilket gör det till ett perfekt sätt att förbättra dina kunskaper och färdigheter. Genom att investera i din utbildning blir du dessutom bättre rustad för att ge dina patienter bästa möjliga vård och uppnå dina yrkesmål.

Så varför vänta? Anmäl dig till vår e-learning Modern Dental Academy redan idag.

Casereports

Läs dina kollegors erfarenheter!

På vårt företag är vi stolta över de fallrapporter som skrivits av tandvårdspersonal som har använt våra produkter. Om du är tandvårdspersonal och vill lära dig mer om våra produkter uppmanar vi dig att studera dina kollegors fallrapporter. Dessa rapporter ger värdefulla bevis på fördelarna med våra produkter och kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om deras användning i din praktik.