Utbildning

Plattform för e-lärande

På CDI Dental erbjuder vi en rad e-learningskurser som hjälper dig att hålla dig uppdaterad om de senaste branschtrenderna och tekniken. Vi gör det enkelt för dig att förbättra din kompetens och produktivitet.

öppna e-learningplattformen

Samlad kunskap på vår plattform för e-learning

Våra e-learnings är tillgängliga online och kan tas i din egen takt, vilket ger dig flexibilitet att lära dig enligt ditt eget schema. Dessutom ger e-learnings dig tillgång till experthandledare som kommer att vägleda dig genom materialet och ge dig personlig feedback och stöd. Våra e-learnings täcker en mängd olika ämnen, från den senaste tandtekniken och teknikerna till digitala arbetsflöden. Förutom att e-learning är bekvämt och flexibelt är våra kurser också kostnadsfria, vilket gör det till ett perfekt sätt att förbättra dina kunskaper och färdigheter.

Så varför vänta?

Anmäl dig till vår e-learning Modern Dental Academy idag och ta det första steget mot att öka dina kunskaper och färdigheter. Med våra expertlärare, flexibla schema och kostnadsfria erbjudanden finns det inget bättre sätt att investera i dig själv och din karriär.

Ansök om ditt konto nu