Om CDI Dental

Vi förstår vikten av kvalitet, noggrannhet och leverans i rätt tid när det gäller dentala laboratorietjänster. Vårt team av välutbildade och erfarna medarbetare är dedikerade till att ge dig stöd för att utveckla skräddarsydda dentala lösningar som ger de bästa resultaten för dina patienter.

Tandteknik

CDI Dental AB är ett tandtekniskt fullservicelaboratorium. Vi kan erbjuda våra kunder allt från den vanliga Mk-, e.max- och zirkoniakronan till implantat, protes och ortodontiarbeten. Våra underleverantörer har all digital teknik för att kunna framställa skannade arbeten från Medit, 3Shape, Sirona, Carestream och Itero. Som tandläkare ska Du kunna vända Dig till oss med alla typer av tandtekniska konstruktioner, till och med ovanliga produkter som ”Grills”.

Naturligtvis är det mest fördelaktigt ekonomiskt om Du använder oss till alla Dina olika produkter. Inte bara de vanliga Mk-kronorna då vår affärsidé är att ligga betydligt lägre i pris på hela vår prislista. Jämför oss gärna med andra labb där det kan skilja hela 50 %.

Inför protes- och skelettarbeten görs både skedar, bitningar och tanduppsättningar hemma på labb så att produktionstiden kortas ned. Vår konkurrenskraft ligger också i att alla våra anställda är utbildade tandtekniker, och att det alltid ska finnas kunskap tillgänglig för att besvara våra kunders frågor kring tandteknik inom alla område.

Det görs kontinuerligt materialtest på SWERIM på våra produkter, vilket kanske alla tandtekniska laboratorier borde försäkra sina kunder med. Vi har kvalitetssäkrat oss med ISO 9001, 13485 samt 14001. Förbättringsarbete är ständigt pågående hos oss, och vi sätter stor ära i att inneha alla dessa certifikat.

Uppdrag

CDI Dental står för toppmodern tandteknik till ett konkurrenskraftigt pris. CDI Dental är en professionell och pålitlig partner som alltid erbjuder tandläkarna en stabil och förutsägbar process.

Vision

CDI Dental gör högkvalitativ tandteknik tillgänglig för alla patienter. Dessutom deltar CDI Dental i ett tidigt skede i vetenskaplig forskning om nya tekniker och material så att korrekt vård alltid kan garanteras.

CDI Dental samarbetar med tandläkare, käkkirurger, ortodontister, implantologer och tandläkarstuderande. Som en del av den globala Modern Dental Group använder vi vår kunskap och skala för att erbjuda våra kunder och patienter optimalt värde för pengarna.

CDI Dental är en innovativ organisation med en förutsägbar och tillförlitlig process. CDI följer gällande regelverk och är ISO certifierad enlig, ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485 för våra kunders trygghet.

CDI Dental har som mål att ytterligare utöka sin ledande position i Sverige.

The modern dental care foundation

Som ledande inom vår bransch är vi fast beslutna att skapa mervärde för tandläkare och patienter med våra lösningar och att skapa hållbar framgång för alla intressenter. Att kombinera vår kompetens och vårt professionella nätverk för att också bidra till människor i svåra omständigheter känns som ett stort privilegium. Istället för att sprida vårt engagemang bland många sponsrade projekt med begränsad effekt, har vi beslutat att fokusera våra resurser som en europeisk grupp av Modern Dental-företag på ett långsiktigt program med betydande effekt.

Vårt team

Vi finns här för dig

Vi förstår vikten av kvalitet, noggrannhet och leverans i rätt tid när det gäller dentala laboratorietjänster. Vårt team av välutbildade och erfarna medarbetare är dedikerade till att ge dig den bästa vården och stödet för att utveckla skräddarsydda dentala lösningar som ger de bästa resultaten för dina patienter.

Våra kundansvariga besöker dig gärna för att diskutera dina krav och önskemål för ett bra partnerskap.