Din partner inom digital tandvård

Tandvården genomgår en snabb digitalisering, vilket förändrar tandvården. Vi är dedikerade att förenkla implantat tandvård för våra tandläkare genom att implementera de senaste innovationerna och ge optimalt stöd för dina arbeten. Till exempel: Complete Arch Pilar System Aided CAPS), nya scanbodies och intraorala skanners.

Vi vill leverera effektiva och lättarbetade digitala arbetsflöden åt dig.

Vi förenklar med innovation

  • Precision och noggrannhet: Användningen av CAPS, scanbodies och intraorala skannrar ger exakt och korrekt data, vilket leder till mer förutsägbara och bättre resultat. Genom att eliminera manuella fel uppnår vi optimala slutresultat.
  • Tidseffektivitet: Effektivisering av implantat och den restaurerande arbetsgången med ny teknik sparar värdefull tid för både tandläkare och patienter. Snabb datainsamling och enkla digitala arbetsflöden minskar stolstiden, vilket möjliggör effektivare behandlingssessioner och förbättrad patientnöjdhet.
  • Förbättrad patientupplevelse: Vi skapar en mer engagerande och interaktiv upplevelse för tandläkare och patienter. Digitala avtryck och virtuella behandlingssimuleringar gör att vi nu kan involvera patienter så att det är en del i deras behandlingsresa.
  • Mångsidig och anpassningsbar: Med lösningar som är kompatibla till olika implantatsystem och varumärken erbjuder vi tandläkare flexibiliteten att välja de verktyg som passar deras behov och preferenser. Denna flexibilitet ger tandläkare möjlighet att leverera personlig vård samtidigt som den maximerar effektiviteten till ett bra pris.

Vi tror att digital modern tandvård kan vara både effektiv och enkel. Våra fullständiga digitala arbetsflöden förändrar traditionella processer till mer förutsägbara resultat. Genom guidning, webinars och case reports ger vi tandläkare möjlighet att ta till sig digital tandvård utan komplikationer. Vi inbjuder er att följa med oss ​​på denna resa av innovation och transformation inom implantat tandvård. Genom att förenkla arbetsflöden och ta till oss de senaste framstegen kan vi lyfta patientvården till nya höjder samtidigt som vi ökar vår professionella tillfredsställelse.

Kontakta oss