Vilken noggrannhetsnivå förväntar du dig för skanning av helkäkar?

ELETRA SMART intraorala skanner utmärker sig när det gäller hastighet, kraft, noggrannhet och precision, allt tack vare sin överlägsna teknologi. Denna avancerade skanner kan leverera snabbare och mer kompakta skanningar, med ökad noggrannhet och minimerade fel i den slutliga bilden.

Den erbjuder exceptionell precision och förmågan att arbeta med otrolig noggrannhet. Till exempel, när det kommer till en krona, uppnår ELETRA SMART-skannern en imponerande noggrannhet på 7μm.

 

Även för skanning helkäkar, som vanligtvis tål en noggrannhet på upp till 100 μm, utmärker sig skannern med en imponerande noggrannhet på 30 μm. Denna precisionsnivå möjliggör exakt och noggrann behandlingsplanering.

Förutom sin enastående prestanda, prioriterar ELETRA SMART-skannern även användarvänlighet och prisvärdhet. Den erbjuder intuitiv drift och en fantastisk prissättning, vilket gör det till en attraktiv lösning för tandläkare som vill förbättra sin praktik till en rimlig summa.

Genom materialigenkänning förbättras skanningsprocessen för en mängd olika dentala material, inklusive metall, akryl och mjukvävnad. Detta säkerställer exakta och tillförlitliga resultat för ett brett utbud av behandlingar.

 

Att välja en intraoral skanner med kodad strukturerad ljusteknik är en investering i precision, effektivitet och i framtiden för din tandläkarmottagning. ELETRA SMART intraorala skanner kombinerar exceptionell prestanda, användarvänlig drift och avancerade funktioner för att ge dig de nödvändiga verktygen för att ge optimal vård till dina patienter.