TrioClear™ Ortho & Resto in one treatment plan

TrioClear™ är en banbrytande design av aligners för att förnya och förbättra processen för ortodontisk behandling. TrioClear™ aligners är nästan osynliga och rätar ut tänderna genom att använda flera avtagbara klara aligners som är skräddarsydda för att gradvis flytta tänderna steg för steg till den idealiska positionen. Vårt mål är att tillhandahålla en förutsägbar aligner-lösning till kliniker samtidigt som stoltiden håller ett minimum.

Efter att du har sett detta webinar kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan använda TrioClear™ i en kombinationsbehandling med F.I.T. I detta webinar användes TrioClear™ i ett utmanande fall. Aligner-terapi ger möjligheten att flytta tänderna och förbättra ocklusionen, innan de justerades med TrioClear™ anpassades elementen för att återställa ocklusionen i samarbete med F.I.T. Forma® Injektionsteknik.

Vänligen scrolla ner för att fylla i formuläret för att få videon från detta webinar.

Webinars

Kurshållare: Dr. T.N. Kwee

Taco Kwee är en tandimplantolog. Han studerade tandläkare vid katolska universitetet i Nijmegen, där han tog examen 2004 vid 24 års ålder. Sedan 2016 har han fokuserat på rekonstruktiv (återställande) tandvård utöver implantologi. Han är för närvarande i slutfasen av sin utbildning som restaurerande tandläkare NVVRT.

Förutom allt detta är Taco gäststipendiat på ACTA och volontär vid Kruisposten i Amsterdam. Där handleder han tandläkarstudenter i att utföra konsultationer och extraheringar på papperslösa som inte har tillgång till vanlig tandvård.

Progressive Force Concept

Triple Layered Material

Bisphenol-A Free

FDA Cleared

Se detta webinar om TrioClear

TrioDim Force TM Technology

Increased Gingival Coverage

Fewer Attachment

TrioClear iDesign Software

BÖRJA DIN TRIOCLEAR™ RESA TILLSAMMANS MED CDI DENTAL