Det här är OptiCrown

OptiShade och OptiCrown – en felfri kombination av digital och AI-assisterad tandvård, som uppnår oöverträffade individuellt anpsassade och träffsäkra estetika resultat.

Modern Dental Europe  och CDI Dental introducerar en banbrytande lösning som återförsäljare för OptiShade (Styleitaliano), en kamera för smart färgtagning, kompletterad med OptiCrown, som levererar precision i specialanpassade fanerade zirkoniumkronor för den perfekta kombinationen.

AI-driven: gå in på OptiShade/OptiCrown, en innovativ lösning från Modern Dental Europe Group skräddarsydd för tandläkarmottagningar. Denna lösning är speciellt utformad för den främre tandregionen. Arbetsgången börjar med att enkelt fånga upp färgåtergivningen från granntänderna med OptiShade-enheten och OptiShade GRATIS APP, som kan laddas ner från App Store till en iPhone eller Apple-surfplatta.

Magin fortsätter när OptiShade-programmet överför AI data direkt från Apple-enheten till vårt labb via delningsfunktionen. Informationen, tillsammans med beställningen eller skanningen, ger sig sedan ut på en digital resa till produktionslaboratoriet.

Här fortsätter AI informationen vidare genom Matisse-programvaran, och vägleder skickliga tandtekniker att översätta skapad data till ett autogenererat lagerschema för zirconia-ramverket. Mjukvaran tar hänsyn till alla parametrar som det totala lagerutrymmet, förberedande färg och understrukturens nyans och tjocklek.

I perfekt harmoni med det föreskrivna skiktningsschemat genomgår zirkonian en faneringsprocess. Efter framställning  och kontroll skickar vi sedan kronan till er. Nu har du en perfekt utformad, individanpassad krona för dig med de högsta estetiska kraven, allt uppnått genom ett enkelt och intelligent digitalt arbetsflöde.

Och den bästa av allt?

Du får den till ett anmärkningsvärt intelligent pris.