Think Digital – Intervju av Torsten Schwafert med Dr. Jasper Thoolen

Många tandläkare har precis börjat sin digitala resa, men vad är vår digitala expert Dr. Jasper Thoolens råd för att börja bli mer digital? Se den här intervjun där Torsten Schwafert, VD Modern Dental Europe pratar med tandläkare Jasper Thoolen.

Think Digital EU-Roadshow

 Vi bjuder in dig till Think Digital European Roadshow, där innovation och tandvård möts genom digitala lösningar!

Efter framgången med evenemanget i Dongguan lanserar Modern Dental Europe en europeisk Roadshow för att ytterligare sprida den kunskap och de innovationer som demonstrerades i Kina. Roadshowen kommer att resa genom större städer i Europa, inklusive Rom, Paris, Köpenhamn, Amsterdam, London och Köln.

Att ha en intraoral skanner gör dig inte nödvändigtvis till en digital tandläkare. Vi vill gärna förklara vår digitala historia och vårt sätt att tänka. Vi tror att digital tandvård kommer att förbättra behandlingsresultaten, förbättra minimalinvasiviteten, underlätta svåra behandlingar och göra bra tandvård ännu bättre!

Roadshowen kommer att fungera som en plattform för att fortsätta de diskussioner som inleddes vid Think Digital-evenemanget i Dongguan i april 2024, med workshops och seminarier som går på djupet inom digital tandvård.