Lyssna på föreläsare som berättar om utvecklingen av digital tandvård

Se intervjuer med våra Think Digital-föreläsare, där de pratar om tandvårdens framtid och den tekniska utvecklingen.

Med snabba framsteg inom materialvetenskap och integrering av artificiell intelligens i behandlingsplanering och patientvård genomgår dentalindustrin en omvandling. Våra föreläsare berättar här allt om tandvårdens framtid och den tekniska utvecklingen.

På evenemanget delade tandläkare, ortodontister, forskare och branschexperter med sig av sina tankar om komplexiteten och möjligheterna i framtidens tandvård.

Philippe Nuytens – All-on X

“ALL-ON-X” helkäksimplantat är en vanlig lösning för entulära patienter som vill ha en fast protes. Vanligtvis används 4 eller 6 implantat, där bron skruvas fast på distanser med flera enheter. För att använda ett tillförlitligt digitalt arbetsflöde föreslår vi att du kombinerar intraoral skanning (IOS) med ytterligare en oral skanning.

Roeland De Paepe – Vad innebär det för en tandläkare att bli digital?

Gör det dig till en digital tandläkare att äga en intraoral skanner? Det här är bara början. Sann digital tandvård innebär användning av en intraoral skanner, skapande av digitala fall och kommunikation via digitala plattformar med laboratorier, kollegor och partners. Detta inkluderar det digitala genomförandet av behandlingar – från digital behandlingsplanering med DSD-verktyg och användning av plattformar som TrioClear™ till CAD/CAM-produktion, som alla stöds av Modern Dental i Kina.

Patrick Oosterwijk – TrioClear™ & F.I.T.

Tekniken för ortodontisk behandling i kombination med blekning och kompositfyllningar (Align-Bleach-Composit – ABC) är allt mer populär. Detta är ett snabbt och billigare alternativ för patienter som både vill reglera och bleka sina tänder. Börja med fokus på tandreglering, blek sedan tänderna tills din patient har önskad tandfärg och avsluta den sedan med Forma® Injection Technique (F.I.T.).

Ruud Sips – RAYFace

RAYFace avancerade teknologi och innovativa design ger en ny nivå av effektivitet, precision och komfort till behandlingsprocessen, vilket ger patienter och tandläkare en optimerad upplevelse.

Think Digital EU-Roadshow 

 Vi bjuder in dig till Think Digital European Roadshow, där innovation och tandvård möts genom digitala lösningar!

Efter framgången med evenemanget i Dongguan lanserar Modern Dental Europe en europeisk Roadshow för att ytterligare sprida den kunskap och de innovationer som demonstrerades i Kina. Roadshowen kommer att resa genom större städer i Europa, inklusive Rom, Paris, Köpenhamn, Amsterdam, London och Köln.

Att ha en intraoral skanner gör dig inte nödvändigtvis till en digital tandläkare. Vi vill gärna förklara vår digitala historia och vårt sätt att tänka. Vi tror att digital tandvård kommer att förbättra behandlingsresultaten, förbättra minimalinvasiviteten, underlätta svåra behandlingar och göra bra tandvård ännu bättre!

Roadshowen kommer att fungera som en plattform för att fortsätta de diskussioner som inleddes vid Think Digital-evenemanget i Dongguan i april 2024, med workshops och seminarier som går på djupet inom digital tandvård.