Ready for the game-changer in intraoral scanning?

ELETRA SMART intraoral skanner är en professionell enhet speciellt utformad för att förenkla skanningsprocessen inom tandvård. Den innehåller allt som är nödvändigt för modern tandvård, inklusive precision, snabbhet och komfort. Med sin överlägsna teknik är ELETRA SMART-skannern snabb, kraftfull och exakt! Den är dessutom användarvänlig och till ett smart pris.

En av nyckelfunktionerna hos ELETRA SMART-skannern är dess egenutvecklade projektormodul och specialiserade processorer. Detta gör det möjligt för skannern att avge en ljuskodning som underlättar skanningen av plana ytor som tandkött. Dessutom gör skannerns materialigenkänningsfunktioner det lättare att skanna olika ämnen som metall, akryl och mjukvävnad. Denna avancerade teknik är känd som “coded structure light technology” (CSL). Genom att fokusera på skanningsprestanda förbättrar ELETRA SMART-skannern skanningsupplevelsen avsevärt.

Kalibreringsprocessen för ELETRA SMART-skannern är helt automatiserad. Det sker enkelt utan någon inblandning från sig som användare och tar bara några minuter. Den automatiska boxen ansluten till USB-porten på din dator säkerställer en problemfri kalibreringsupplevelse.

 

ELETRA SMART intraorala skanner erbjuder en omfattande uppsättning funktioner och fördelar för både tandläkare och patienter. Dess avancerade teknik, strömlinjeformade design och automatiserade kalibrering gör den till ett pålitligt och oumbärligt val inom digital tandvård.