Over ons

CDI Dental-teamet

Vi är ett engagerat team som fokuserar på att ge utmärkt service och säkerställa en bra upplevelse från början till slut. Hos oss är öppen kommunikation av största vikt och vi har en stark samarbetsinriktning. Oavsett om du söker råd, stöd eller bara behöver en hjälpande hand så finns vi här för dig!

Säljare

Våra kundansvariga säljare är din första kontaktpunkt för alla dina frågor och behov. De bokar gärna in ett onlinemöte eller besöker dig för att förklara våra produkter och ge dig skräddarsydda råd.

Eftersom ditt yrke kräver mycket fokus och koncentration är du som tandläkare ofta bunden till din praktik. Vår säljare förstår detta och kommer gärna ut och besöker dig och din klinik.

Tandtekniker

Tandtekniker är avgörande för att tandläkare ska kunna ge sina patienter den bästa vården.

När en tandläkare samarbetar med en tandtekniker kan de utnyttja sina kunskaper om material, tekniker och teknologier för att uppnå optimala resultat. Detta samarbete kan resultera i mer exakta och precisa restaurationer och bättre estetiska resultat.

Dessutom kan tandtekniker hjälpa tandläkare att spara tid och öka effektiviteten i behandlingsplaneringen. Tandläkaren kan effektivisera sitt arbetsflöde genom ett nära samarbete med tandteknikern och minska behovet av flera besök eller justeringar.

Övriga avdelningar

Från det att du kontaktar oss för att göra en beställning till dess att du får din beställning skickad till dig finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Våra kunniga och vänliga tandtekniker kan svara på alla frågor om våra produkter, tjänster eller beställningsprocessen. Vi förstår att din tid är dyrbar, så vi strävar efter att tillhandahålla en snabb och effektiv tjänst som uppfyller dina behov.

Vårt dedikerade orderbehandlingsteam ser till att dina beställningar behandlas snabbt och korrekt. Vi använder toppmodern teknik för att effektivisera beställningsprocessen och se till att dina beställningar levereras i tid.

Utöver vår kundservice och orderhantering erbjuder vi ett brett utbud av supporttjänster som hjälper dig att få ut mesta möjliga av våra produkter. Vårt utbildnings- och supportteam kan ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att uppnå utmärkta slutresultat med våra produkter.

Så oavsett om du behöver hjälp med en beställning, har frågor om våra produkter eller behöver stöd för att uppnå optimala behandlingsresultat, finns vi här för att hjälpa dig. CDI Dental är vi fast beslutna att ge dig bästa möjliga service och support så att du kan fokusera på det som är viktigast: dina patienter.