TRIOCLEAR™ IDESIGN 2.0

Gör dig redo för några banbrytande nya funktioner i TrioClear iDesign 2.0. Dessa funktioner hjälper till att göra en behandlingsplan så effektiv och personlig som möjligt. Nedan visar vi dig funktionerna och förklarar syftet med varje funktion. Titta på videon om de nya funktionerna Här.

 

 

 

 

 

Den nya iDesign 2.0-uppdateringen är nu tillgänglig. En av de viktigaste funktionerna är integrationen av RAYFace i TrioClear™, vilket gör att du kan utföra alignerbehandlingar som tar hänsyn till ansiktsformen. Du kommer att få en simulering baserad på din inskickade ansiktsskanning, vilket är idealiskt för att se hur slutresultatet kommer att se ut i förhållande till patientens ansiktsdrag.

När du laddar upp en CBCT-fil ger TrioClear™ iDesign 2.0 rot- och benvisualisering. Detta kan göras i kombination med RAYFace eller separat. Du kan se hur rötterna på varje element förändras under behandlingen, ett kraftfullt verktyg som i hög grad hjälper till vid pre-reparativa behandlingar. Genom att visualisera benstrukturen kan du säkerställa att rörelserna är säkra.

Mittlinje och ocklusal plan
Gör det enkelt att bestämma korrekt käkinriktning och se till att mitten är parallell med ansiktet. Ger visuell bekräftelse av justeringen för exakt behandlingsplanering.

Nästa funktion är Movement Difficulty Indicator (MDI). Du kommer nu att se en röd prick och en gul prick; Om rörelserna är mindre förutsägbara med aligners kan du överväga att använda attachments eller gummiband. Här får du enastående precision vid planering av tandrörelser, så att varje tand är noggrant inriktad. Tandrörelsen justeras enkelt på flera plan.

Genom ett brett spektrum av ortodontiska utmaningar kan du uppnå optimala resultat på alla dimensioner av ortodontiska behandlingar. Visualisera och analysera tandens rörelsedynamik i realtid och få insikt i behandlingsförloppet och potentiella justeringar.

Överbett och djupt bett
En annan användbar funktion som mäter överbett och djupt bett på den ursprungliga planen. Bedöm de initiala och planerade värdena för exakt behandlingsmonitorering.

Kombinerad vy
Visa och interagera med simuleringar från fem olika vinklar samtidigt. Få en god inblick i behandlingsförloppet och de nödvändiga justeringarna.

Dela behandlingsplanen med din patient via QR-kod.

Patienterna kan enkelt se sin plan vilket innebär ökat engagemang och förståelse.

Med TrioClears nya iDesign-funktioner™ har det aldrig varit enklare att planera behandlingen och kommunicera med patienterna.