Hur kan du förenkla implantatprocessen?

Vad är en TIN-skruv? En TIN-skruv är en specialbelagd titanskruv som används vid tandimplantat. Titan klass V är redan ett vanligt använt material i tandimplantat tack vare dess biokompatibilitet och styrka. Med ett tillägg av ett tunt lager av titannitrid beläggning på skruvens yta ger flera viktiga fördelar:

 

  • Förbättrad styrka och hållbarhet: titannitrid beläggningen förbättrar skruvens hårdhet och slitstyrka avsevärt, vilket säkerställer långvarig stabilitet och hållbarhet hos tandimplantatet.
  • Minskad risk för bakteriellt fäste: TIN-beläggning skapar en skyddande barriär som minimerar risken för korrosion och bakteriellt fäste, vilket är särskilt viktigt i den orala miljön.
  • Bred kompabilitet: TIN-skruven kan placeras med över 30 välkända implantatmärken.

Som en del av att förenkla proteser på implantat och skapa bättre lösningar införlivar vi TIN-skruvstandarden med våra individuellt designade distanser och Ti-basdistanser för att säkerställa optimala resultat för varje patient.

Som en del av vårt pågående engagemang för att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet, är vi stolta över att införliva TIN-skruvar i vårt implantatutbud. Detta framsteg återspeglar vårt engagemang för att använda de senaste teknologierna och teknikerna för att säkerställa optimala resultat för varje patient.

Hör av dig till oss om du funderar på tandimplantatbehandling eller har några frågor om användningen av TIN-skruvar i din klinik. Vi finns där för att ge dig den information och det stöd du behöver för att fatta välgrundade beslut om dina patienters tandhälsa.