ELETRA SMART & TrioClear™ – A Perfect Match!

ELETRA SMARTs intraorala skannerteknologi skapar korrekta och effektiva digitala avtryck som ger dig och dina patienter framgångsrika TrioClear™-behandlingar.

 

Varför ELETRA SMART?

Med patientkomfort som högsta prioritet är ELETRA SMART utformad för att eliminera ett eventuellt obehag som ofta förknippas med stora skannerhuvuden. Dess kompakta storlek ger en behaglig upplevelse som möjliggör noggrann och exakt skanning genom ett brett skanningsfält och exceptionella färgdetekteringsmöjligheter.

En av ELETRA SMART:s mest slående egenskaper är dess förmåga att fånga även de svåraste områdena inom några sekunder. Detta ger dig och kliniken en omfattande och effektiv skanningsprocess som eliminerar behovet av upprepade skanningar och minskar tiden i stolen för patienten. Dessutom kan ljusstyrkan på skanningen enkelt justeras med ett enda klick.

Varför TrioClear™?

TrioClear™ är en avancerad ortodontisk behandling som använder clear aligners för att på ett diskret sätt räta ut tänderna. Våra aligners fokuserar på precision, komfort och innovation och skiljer den från andra alternativ. Skenorna är skräddarsydda för att passa perfekt runt tänderna, vilket säkerställer att varje rörelse bidrar till att uppnå det önskade resultatet. Till skillnad från traditionella tandställningar eller andra aligner producenter, prioriterar TrioClear™ aligners komfort utan att kompromissa med effektiviteten, tack vare dess ultrasläta 3-lagers konstruktion.

Dessutom använder TrioClear™ ny ortodontisk innovation genom avancerad teknologi som RAYFace-skanning och simuleringar, vilket gör att du enkelt  kan visualisera dina framsteg.

TrioClear™ behandling med ELETRA SMART

Alla dessa fantastiska funktioner bidrar till en förbättrad upplevelse för patienter som påbörjar en TrioClear™-behandling. Integrationen av ELETRA SMART med TrioClear™ aligners har betydande fördelar för både tandläkare och patienter. Tack vare skannerns enastående hastighet och noggrannhet minskar tiden som krävs för att göra digitala avtryck avsevärt. Precisionen i skanningarna bidrar till en mer exakt behandlingsplan och därför bättre passande aligners, vilket resulterar i större patientkomfort och bättre slutresultat.

ELETRA SMART spelar en avgörande roll för att optimera resan till ett perfekt leende med TrioClear™-aligners genom att minska skanningstiden, öka precisionen och även öka patientens engagemang.