Upptäck vår nya engagerande e-utbildning för tandläkare och tandvårdspersonal!

Dyk in i en värld av tandregleringsbehandling med vår omfattande e-utbildning, med 6 intressanta moduler och ett slutprov. Efter framgångsrikt slutförande av e-utbildningsmodulerna och en positiv bedömning kommer du att tilldelas ett certifikat som visar dina kunskaper om ortodontiska metoder och TrioClear™ – behandlingar.

1. Grundläggande modul –  Ortodonti Refresher: Uppdatera dina dina kunskaper med den här modulen, som ger en stark grund för ortodontiska färdigheter.

2. Modul 1 –  Fallurval och dokumentation: Behärska konsten att välja fall och effektiv dokumentation av ortodontiska behandlingar.

3. Modul 2 –  Steg för TrioClear™ Case Submission: Genomgång av de olika stegen för att skicka in ett TrioClear-fall™ och finslipa din behandlingsmetod.

4. Modul 3 –  Placering av aligners och uppföljningskonsultationer: Få insikt i de exakta stegen för korrekt placering av aligners och genomgång av effektiva uppföljningskonsultationer. Vad ska du berätta under konsultationerna?

5.Modul 4 –  Felsökning under behandlingen: Utveckla färdigheter för att sakkunnigt ta itu med eventuella utmaningar som kan uppstå under behandlingsprocessen.

6. Modul 5  – Slutsteg, förfiningar + retainers: Finslipa din expertis inför färdigbehandling och retainerprocessen.

7. Bedömning: Testa din expertis och få utvärdering!

Om du slutför bedömningen får du inte bara ovärderlig kunskap utan också ett certifikat som bevisar dina kunskaper i ortodonti och TrioClear-behandlingar™. Är du redo att visa upp din expertis?

Denna e-utbildning ger en djupgående förståelse för ortodontiska metoder och förbereder dig för framgång i TrioClears™ behandlingsvärld. Njut av kunskapsresan och lycka till med att nå nya höjder inom ortodontisk excellens!