Snabbt och smidigt sätt för mer exakt implantatskanning

Vi är glada över att presentera vår senaste scanbody för bättre, snabbare och mer exakt implantatskanning.

  • Kompatibilitet: Med kompatibilitet över 30+ varumärken erbjuder Dess Implant Scanbody mångsidighet och flexibilitet, vilket gör att vi enkelt kan integrera det i olika implantatsystem, vilket säkerställer din specifika arbetsgång.
  • Titanium Grade 5 Konstruktion: Konstruerad av högkvalitativ Titanium Grade 5, ger denna implantat Scanbody exceptionell styrka och hållbarhet, vilket säkerställer långvarig prestanda och tillförlitlighet+ 40 cykler.
  • ZrN Periocoat®: Inkluderandet av ZrN Periocoat® ger en bländfri yta, förbättrar synligheten under skanningsprocedurer och främjar korrekt datainsamling.
    SelectGrip® Surface: Med SelectGrip®-teknologi är en industriell sandblästrad yta för förbättrad bildupptagning.
  • Skruvlös design: Utan skruvhål och inget behov av en skruvmejsel eliminerar detta risken för Z-axelförvrängning, vilket ger dig exakta och distorsionsfria skanningsresultat.
  • Hållare ingår: Varje Dess Implant Scanbody levereras med en hållare för extra bekvämlighet, vilket underlättar enkel hantering och placering under skanningsprocessen.

Vi är måna om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet, och introduktionen av Dess Implant Scanbody är ett bevis på det engagemanget. Genom att införliva denna banbrytande teknik kan vi säkerställa att du får den mest avancerade och personliga behandlingen som möjligt.

Om du funderar på att skanna ett enstaka implantat eller har några frågor om användningen av scanbodies och intraorala skannrar i din praktik, tveka inte att kontakta oss. Vårt lokala implantatteam finns där för att ge dig den information och det stöd du behöver för att fatta välgrundade beslut.