För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Webinars 2023

Alla webinars på denna sida hålls på engelska.

Lo Russo webinar

LO RUSSO mun-retractorer är verktyg för professionell användning inom tandvård. Retractorsystemet utvecklades för att stödja intraoral skanning av tandbågen.

Producerade av biokompatibel high-performance polymer, latex free och autoklaverbara.

Lo Russo webinars anmälan:

2/5

 

FIT Forma® Injektionsteknik

Ett komplett paket för behandling av slitage och erosion. Efter denna kurs kommer du att kunna behandla dina patienter med tandslitage helt självständigt med hjälp av Forma® Injection-tekniker.

Under den här kursen kommer vi att diskutera det naturliga analoga konstruktionskonceptet och hur detta kan kombineras med FIT. Behandlingen av incisalt och ocklusalt slitage tas upp steg för steg i demo- och hands-on-sessionen. Genom att tillämpa den tidsbesparande FIT uppnår vi enkelt och snabbt funktionell och estetisk totalrehabilitering.

Du kommer att få ett komplett demo-/övningspaket före kursen. Paketet innehåller allt nödvändigt material, t.ex. modellen, 8 preparerade tänder, 4 transparanta formar, teflonband, metall strips och Universal flytande komposit. Materialet behåller du sedan och kan använda det till exempel för att utbilda dina kollegor eller för att förklara för patienter.

Hela paketet, inklusive kurs, kostar 2198 sek.

F.I.T. - Forma® Injection Technology
FIT Forma® Injektionsteknik webinars anmälan:

15/2 kl. 18

8/3 kl. 18

5/4 kl. 18

9/5 kl. 18

6/6 kl. 18

 

EVO Fusion

Gratis

Med EVO Fusion protesen kompletterar du ditt befintliga kliniska protokoll med en professionell digital produktionsprocess. Detta innebär en stor fördel för dig och dina patienter: Europeisk produktion som resulterar i snabba leveranstider, perfekt passform och vackra estetiska resultat.

 

TrioClear

Gratis

Med Marie-Pierre Moulin Romsee
I en 30 minuters föreläsning ger ortodontist Marie-Pierre en fascinerande översikt över ett av de modernaste aligner-systemen: TrioClear™. Marie-Pierre visar dig i sin presentation hur lätt det är för dig som tandläkare att utföra många av alignerbehandlingarna själv. Hur aligners fungerar, de olika indikationerna, det vanliga arbetsflödet, de många alternativen för behandling med aligners i tandläkarmottagningen, men också de befintliga begränsningarna diskuteras. Dessutom kommer digitala verktyg som onlineportalen, den innovativa simuleringsmjukvaran IDesign och fotoprotokollet att presenteras.

TrioClear
TrioClear webinars anmälan:

6/6 kl. 18

2/5 kl. 18

23/2 kl. 18

 

TrioClear cerification

 

TrioClear cerification webinars anmälan
Tandläkare:

26/9 kl. 17.00

TrioClear cerification webinars anmälan
Tandsköterskor:

26/9 kl. 17.00

 

Digital workflow

Gratis

Alla våra nya lösningar har ett digitalt arbetsflöde och det är ingen slump. Det pågår helt klart ett paradigmskifte globalt med rörelsen mot digitala lösningar för alla typer av dentala tillämpningar. Tänk bara på den hastighet med vilken Aligners och digitala proteser omfamnas. Detta webbseminarium ger en översikt över de senaste digitala lösningarna som nyligen har lagts till produktportföljen och hur en kombination av några lösningar kan ge den idealiska behandlingsplanen.

Digital workflow
Digital workflow webinars anmälan:

22/2 kl. 17.30

21/3 kl. 17.30

 

Start > CDI Dental > Webinars/Kurser > Webinars engelskspråkiga
Annonser