För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ett komplett paket för behandling av slitage och erosion

F.I.T. - Forma® Injection Technology ger dig en unik, billig och inte minst snabb lösning för minimalt invasiv behandling av tandslitage

 

Hur fungerar det?

Med F.I.T. du kan göra estetiskt tilltalande restaureringar genom att injicera flytande komposit i de individuellt skräddarsydda transparenta skenorna. Till en F.I.T. behandling, producerar CDI Dental en partiell såväl som en full skena på grundval av en godkänd digital installation som säkerställer kontroll över interproximala zoner och perfekt ocklusion Idag finns det injicerbara kompositer som båda är hållbara, har tillräcklig viskositet, minimal krympning och god glansretention. På grund av dessa egenskaper kan de användas som ett långvarigt eller till och med permanent restaureringsmaterial. Att skapa den perfekta morfologin har aldrig varit enklare. Har du en intraoral skanner, F.I.T. ett självklart val.

 

Allt-i-ett-paketlösning

Med F.I.T.-paketet får du en allt-i-ett-paketlösning. CDI Dental tillhandahåller ett komplett paket med alla verktyg och material som behövs för denna procedur.

F.I.T. - Forma® Injection Technology

För mer information om vår F.I.T. - Forma® Injection Technique

 

Annonser