För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

EVO Fusion Proteser

Innovativa digitala lösningar för avtagbar protetik

Skicka dina analoga avtryck eller scanna själv

Med EVO Fusion protesen kompletterar du den befintliga kliniska arbetsgången med en professionell digital produktionsprocess. Detta innebär flera fördelar för dig och dina patienter som får en stark och hållbar protes framställd i monolitiskt material och som ger en perfekt passform med vackra estetiska resultat. Produktionsprocessen är helt digital vilket innebär att man uppnår förutsägbara resultat och pålitlig precision. Då all data lagras är det både snabbt och enkelt att reproducera protesen vid behov.

EVO FUSION DENTURE använder innovativa produktionsprocesser och de senaste materialen. Den individuellt anpassade tandbågen är fräst av höghållfasta block som är skiktade. Den rosa basen, som också är individuellt utformad, är precisionsfräst i ett brottsbeständigt material. Båda komponenterna binds ihop med en tunn flytande polymer i ett beprövat utförande av erfarna tandtekniker. Protesen färdigställs sedan på ett korrekt sätt, med optimal estetik som resultat.

 

 

EVO FUSION Try-In

Som behandlare behöver du inte ändra den befintliga kliniska arbetsgången. Den enda skillnaden är att du under inprovningsfasen använder en digitalt printad Try-In istället för tanduppsättning i vax. Det kan ta lite tid att vänja sig, men fördelarna är många:

  • Stabil och funktionell Try-in.
  • En printad Try-In har samma exakta passform och stabilitet som den slutliga protesen.
  • Detta innebär att en Try-in verkligen kan testas. Patienten kan till och med tala och äta med Try-in.
  • Med Try-in kan du enkelt kontrollera och slipa in de laterala rörelserna.
  • Tänderna kan inte lossna, som vid en traditionell inprovning.
  • Efter inslipning kan Try-in skannas så att justeringarna kan inkluderas i den slutliga konstruktionen.
  • Ändringar i tanduppställning meddelas via V- diagrammet på beställningsformuläret.

 

evo-teeth

 

EVO FUSION IMMEDIATE

Enkelt och snabbt en fullt färdig protes

Här har du möjlighet att beställa digitalt tillverkade proteser genom att skanna båda käkarna och det korrekta bettläget med din intraorala skanner. Fyll i V-diagrammet för ändringar i bettet och skicka all information till CDI Dental. Efter några dagar får du en individuellt utformad och digitalt tillverkad immediate-protes till din patient. Det går så klart också bra att ta konventionella avtryck och skicka till CDI för digitalisering.

EVO FUSION TWIN

En uppgradering baserad på den gamla protesen

För patienter som redan har en protes men vill förbättra eller förnya den genom att t.ex. justera bettets höjd eller läpputfyllnad. Även här kan du göra processen helt digital genom att ta rebaseringsavtryck i den gamla protesen och skanna den med din intraorala skanner. Fyll i V-diagrammet och skicka all information till CDI dental. Då kan patienten ha kvar sin gamla protes medan den nya framställs. Det går också bra att skicka in proteserna till CDI för skanning.

Ersättningsprotes: Det är inte bara på vårdhem som vi ser en ökande efterfrågan på duplikatproteser. Allt fler aktiva äldre personer behöver en andra protes, till exempel som reseprotes.

evo-teeth-2

 

Start > CDI Dental > Tandteknik > EVO Fusion
Annonser