För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Tandteknik

Tandteknik

CDI Dental AB är ett tandtekniskt fullservicelaboratorium. Vi kan erbjuda våra kunder allt från den vanliga Mk-, e.max- och zirkoniakronan till implantat, protes och ortodontiarbeten. Våra underleverantörer har all digital teknik för att kunna framställa skannade arbeten från Medit, 3Shape, Sirona, Carestream och Itero. Som tandläkare ska Du kunna vända Dig till oss med alla typer av tandtekniska konstruktioner, till och med ovanliga produkter som ”Grills”.

 

Människor

Naturligtvis är det mest fördelaktigt ekonomiskt om Du använder oss till alla Dina olika produkter. Inte bara de vanliga Mk-kronorna då vår affärsidé är att ligga betydligt lägre i pris på hela vår prislista. Jämför oss gärna med andra labb där det kan skilja hela 50 %.

 

Inför protes- och skelettarbeten görs både skedar, bitningar och tanduppsättningar hemma på labb så att produktionstiden kortas ned. Vår konkurrenskraft ligger också i att alla våra anställda är utbildade tandtekniker, och att det alltid ska finnas kunskap tillgänglig för att besvara våra kunders frågor kring tandteknik inom alla område.

 

Det görs kontinuerligt materialtest på SWERIM på våra produkter, vilket kanske alla tandtekniska laboratorier borde försäkra sina kunder med. Vi har kvalitetssäkrat oss med ISO 9001, 13485 samt 14001. Alla dessa ISO certifikat är det endast ett tandtekniskt laboratorie till i Sverige som kan stoltsera med. Förbättringsarbete är ständigt pågående hos oss, och vi sätter stor ära i att inneha alla dessa certifikat.

 

Tandteknik

 

Start > CDI Dental > Tandteknik
Annonser