För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Medit

Medit i700 – Unleash your clinic’s potential

i700_Wall-mount

Möt den senaste och mest avancerade helt öppna intraorala skannern - Medit i700

Medit i700 ger en bekväm skannings upplevelse för både tandläkaren och patienten. Med både kraftfull hårdvara och intelligent mjukvara är Medit nyckeln till att frigöra din kliniks fulla potential. Medit i700 är en vidareutveckling av prisvinnande och succén i500. Den är snabbare, lättare, större tipp-dimension som underlättar skanningen. Fler funktioner såsom Remote control mode, adaptiv anti-fogging system, UV-C desinfektion mm.

Skanna med fria intelligenta funktioner och appar som gör din skanning mer effektiv och säker. Det molnbaserade systemet, Medit Link, förbättras kommunikationen med laboratoriet. Medit är ett av de snabbast växande företagen inom branschen för uppdatering av mjukvaran. Med uppdaterad mjukvara kan stora förbättringar uppnås med förbättrade och nya funktioner. Medit Link är ett helt öppet system, och kan användas för alla system som tillåter import av STL, PLY och OBJ filer.

Framför allt har Medit inga licenskostnader.

i700_Remote-control

Beställ Medit i700 via CDI Dental till det konkurrenskraftiga priset 179.000 kr ( ex moms) inkl kraftfull laptop, installation, utbildning, fri support och 1 års garanti.

i700-o-i700w

Med CDI Loyal Scanning kan du finansiera din skanner under 3 år, eller välj ett ”gratisavtal”. Kontakta oss gärna för mer information.

Möjlighet till Leasingupplägg

Boka Demo kostnadsfritt

Nyhet! Nu även som trådlös – i700w. Pris 209.900 kr ex moms

( inkl laptop, utbildning, fri support, öppet system och inga licenskostnader.)

All kraft från Medit i700, trådlöst!

Noggrannhet, snabbhet, kraft och frihet!
Den nya Medit i700 wireless är den första trådlösa intraorala skannern som erbjuder ett brett utbud av tillämpningsmöjligheter utan extra kostnad och med gratis uppdateringar.

När kabeln försvinner från skannern försvinner också begränsningarna för skanningsrörelser. Förstärkt stöttålighet minimerar skador vid oavsiktliga fall. Den balanserade designen på i700 wireless ger en stabil och bekväm skanningsupplevelse. Välkommen till en värld av digital tandvård som öppnats av Medit, en värld av framsteg och frihet. Med Medit i700 (W) blir skanning en mycket bekväm upplevelse för både behandlare och patient.

i700 wireless
Managing Director

Charlotte Adlercreutz

Office:+46(0)40 607 77 79

Cell phone: +46(0)704 61 77 77

c.adlercreutz@cdi-dental.com

Charlotte Adlercreutz
Start > CDI Dental > Medit
Annonser