8 skäl att använda aligners sig före restaureringar (ABC-behandling)

Vikten av en TrioClear™-behandling innan tandrestaurering

I en värld av kosmetisk tandvård där resultatet att uppnå ett strålande leende innebär ofta flera steg i behandlingen. En allt mer populär metod är Align, Bleach, and Composite (ABC)tekniken. Vad är då ABC-tekniken? Detta är en snabb och billigare lösning för patienter som vill räta ut och bleka sina tänder. Fokusera först på Alignment, efter detta Bleach tills din patient har den önskade tandnyansen, och avsluta och komplettera sedan med Composite med hjälp utav Forma® Injection Technique.

 

 

Även om det är lätt att fokusera på blekning och kompositens fördelar är tandreglering med aligners avgörande för slutresultatet. Här är varför:

  1. Bevarar naturliga tänder: Tandreglering med aligners upprätthåller tändernas naturliga struktur och undviker onödig emaljslipning.
  2. Förbättrar estetiska resultat: Att räta ut tänderna skapar ett mer harmoniskt leende, vilket förbättrar resultatet av efterföljande behandlingar.
  3. Förbättrar funktionaliteten: tandreglering innebär bättre tuggfunktion, bättre munhygien och förbättrar den övergripande munhälsan.
  4. Säkerställer långtidsstabilitet: Raka tänder ger en stabil grund för restaureringar, vilket minskar risken för framtida ortodontiska problem.
  5. Ökar hållbarheten: Att reglera tänderna säkerställer att reparativ kompositbehandling fäster ordentligt och håller längre.
  6. Ökar självförtroendet: Ett rakt leende ökar självkänslan och självförtroendet hos patienterna.
  7. Tillfredsställer patienter: Att fokusera på både funktionella och kosmetiska problem leder till större patienttillfredsställelse.
  8. Helhetssyn: Aligners är grunden för ett framgångsrikt och varaktigt leende!

 

TrioClear™ är ett viktigt steg mot optimal tandestetik och munhälsa. Genom att prioritera tandreglering innan restaurering innebär en lång rad fördelar för patienter, inklusive bevarande av naturlig tandstruktur, förbättrade estetiska resultat, förbättrad funktionalitet, långsiktig stabilitet och ökad patientnöjdhet. TrioClear™s innovativa tillvägagångssätt för aligner-terapi erbjuder ett enkelt och diskret sätt att räta ut tänderna, vilket banar väg för ett framgångsrikt leende. Med sina låga kostnader och effektiva behandlingsresultat är Trioclear™ en värdefull partner på vägen mot ett strålande, friskt leende.