DU ÄR REDAN I FRAMTIDEN MED DENNA SKANNER!

5 skäl till varför du bör börja använda en RayFace-skanner

1. Blixtsnabb “single-shot” skanning: RAYFaces banbrytande teknologi skannar ansiktet på bara 0,05 sekunder, vilket ger en snabb och effektiv arbetsgång som sparar tid för både tandläkare och patienter.

2. RAYFace använder avancerad AI-teknik för att automatiskt anpassa din virtuella patients ansiktsskanning med IOS-data och CBST-data, vilket skapar en virtuell 3D-patient som analyseras med hjälp av banbrytande ansiktsdriven teknik för estetisk design och smiledesign.

3. Ansiktsanpassad behandling: ett unikt förhållningssätt till tandbehandling som fokuserar på att skapa en naturlig balans mellan ansiktsdrag och tänder, vilket resulterar i ett personligt och naturligt leende.

4. Förbättra kommunikationen: RAYFace är det mest effektiva kommunikationsverktyget med dina patienter och samarbetspartners. RAYFace är till stor hjälp för att kommunicera smidigt mellan tandläkare och patienter, och även för att dela virtuell patientdata till ditt labb via vår plattform, RAYTeams.

5. Enkel integration i det digitala arbetsflödet: I den digitala tandvårdens tid är en enkel integration viktig. Rayface-skannrar är konstruerade för att enkelt integreras i befintliga digitala arbetsflöden, vilket underlättar en smidig övergång för tandläkare som uppskattar digitala lösningar.

När ska du använda RAYFace?

RAYFace kommer att förbättra resultatet eftersom vi börjar planera i förhållande till ansiktet.

För dessa indikationer kan RAYFace ge dig ett mervärde:

1. PROTETIKPLANERING (DSD): mittlinje, snedställning, incisalvinkel, smileline

2. FLERA FALL: ocklusala plan, lutning, ocklusal rörelse

3. PROTES, HELKÄKS IMPLANTAT, F.I.T

4. TrioClear™ RAYFace kan användas för att planera ansiktsanpassad tandreglering